Rooney: Det handlar om samhörighet

Det var en svår match för alla, framför allt de franska spelarna och ledarna,” sa Englands lagkapten Wayne Rooney efter matchen mot Frankrike. ”Men för oss att vara involverade den här gången var tufft. […] Det var en svår match. Jag tyckte att båda lagen hanterade det extremt bra, fansen var briljanta.

Det här kommer att visas världen runt och visa samhörigheten och sammanhållningen mellan oss själva och Frankrike och att fotboll kan hjälpa många människor. Fotboll är en global sport, känd världen över. Det handlar inte om religion, det handlar inte om ras, det handlar om samhörighet.

Alla kan spela fotboll och ikväll visade vi att vem du än är världen runt kan du vara tillsammans. Alla behöver stå starka och stå tillsammans under de här tuffa tiderna.

Ibland är det enkelt att förstå varför Rooney är en oerhört uppskattad lagkapten.

Citat: Thefa.com


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS