Denis Law är nu CBE

Manchester Uniteds legendariska anfallare Denis Law tilldelades idag sin CBE för sin fotbollskarriär och sitt välgörenhetsarbete. Det meddelades tidigare i år att Law hade tilldelats utmärkelsen och idag tog han alltså emot den på Buckingham Palace.

Jag tänker bara att den här typen av heder bara går till andra människor. Du räknar inte med att få något sådant här. Det är fantastiskt,” säger Law (BBC).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS