Resultat: United – Liverpool 1-1

Manchester United är ute ur Europa League efter 1-1 mot Liverpool på Old Trafford. United gjorde ett tappert försök och var åtminstone mycket bättre än i matchen på Anfield men i slutändan var Liverpool ett par klasser bättre över två matcher.

Embed from Getty Images

Hoppet tändes när Anthony Martial behärskat sköt 1-0 på straff efter en halvtimme. United hade då varit det klart bättre laget, även om Liverpool hade ett gäng farliga kontringar. Minuten före halvtid punkterades matchen då Coutinho rann igenom Uniteds försvar och satte 1-1. Andra halvlek var därefter tämligen meningslös och händelselös.

Mer om matchen senare.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS