Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelarbetyg: United – Liverpool

Embed from Getty Images

United lyckades inte vända underläget i Europa League mot Liverpool. Efter en bra start där hemmalaget tog ledningen genom Martial på straff så kvitterade Coutinho just före halvtid. United krigade på i den andra halvleken men matchen slutade 1-1.

Betygsskala: 1-10, där 4 är usel, 5 är dålig, 6 är godkänd, 7 är bra, 8 är mycket bra, 9 är fantastisk och 10 är utomjordiskt bra.

David De Gea
7

Gjorde några vassa parader och var i vanlig ordning bra. Hade möjligen kunnat prestera bättre i samband med Coutinhos chipp.

Guillermo Varela
5,5

Utbytt 46´. Aktiv i offensiven men det gick tyvärr ut över försvarsspelet och Varela blev totalt avslöjad av Coutinho i samband med målet. Utbytt i halvtid, vilket tyder på att van Gaal inte var nöjd med uruguayanen.

Chris Smalling
5,5

Borde ha gett understöd i den ovan nämnda situationen och presterade i övrigt inte heller i linje med vad han brukar och vad vi kan förvänta oss.

Daley Blind
6

Varnad. Något bättre än mittbackskollegan, men Blind gick bort sig några gånger och varför lägger han fortfarande hörnorna?

Marcos Rojo
6

Utbytt 62´. Hade ett jätteläge att göra 2-0 några minuter innan kvitteringen. Då hade det kunnat bli en helt annan tillställning, men nu fick Rojo istället kliva ut med ungefär en halvtimme kvar av matchen.

Michael Carrick
7

Utbytt 70´. Höll ihop spelet på ett bra sätt, vilket inte är helt lätt när man tvingas gå framåt så mycket som United gjorde. Briljerade stundtals med fina passningar och genomskärare.

Juan Mata
6,5

Skapade inte så jättemycket men rörde sig fint utan boll och var bra med bollen när han hade den.

Jesse Lingard
6

I min bok så är det ett konstigt val att spela Lingard centralt och Mata på kanten. Lingard hade det också ganska tufft och åstadkom inte särskilt mycket.

Marouane Fellaini
5

Varnad. Van Gaals tålamod med Fellaini är oförklarligt och han startar i match efter match utan att visa någonting annat än sin fysik, och den använder han främst för att dra på sig kort och orsaka frisparkar.

Anthony Martial
7

Dribblade på så fort han fick chansen på sin kant i början men sedan blev det längre mellan gångerna. Särskilt het var han i mitten av första då han skapade några lägen samt fixade straffen som han satte di själv

Marcus Rashford
6

Hade ett okej läge där han med lite flyt hade kunnat bli målskytt. I övrigt ganska anonym och han kändes inte helt ”inne i matchen”.

Inhoppare

Antonio Valencia
6

Inbytt 46´. Gjorde comeback efter sin skada och såg helt okej ut. Lite märkligt att van Gaal valde att ägna två av sina tre byten åt att sätta in försvarsspelare.

Matteo Darmian
n/a

Inbytt 62´.Spelade för kort tid för att betygsättas.

Bastian Schweinsteiger
n/a

Inbytt 70´. Spelade för kort tid för att betygsättas. Är förhoppningsvis med från start i eftermiddag mot city.