Klart: United möter Dortmund och city i Kina

Manchester United meddelade igår att sommarens försäsongsturné går till Kina. Idag annonserar United att man kommer att delta i International Champions Cup och att det, som väntat, blir matcher mot Borussia Dortmund och Manchester city.

United kommer att spela mot Dortmund på Shanghai Stadium fredagen den 22 juli.

United möter sedan Manchester city på Nationalstadion i Peking den 25 juli.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS