Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Lukaku till Manchester United

Embed from Getty Images

Manchester United har på lördagsmorgonen officiellt gått ut och bekräftat att klubben kommit överens med Everton om övergångssumma för Romelu Lukaku.

Precis som i fallet med Victor Nilsson Lindelöf går United ut med övergången på officiella hemsidan innan det är helt klart. Men när man gör det, med brasklappen att övergången är beroende av att Lukaku klarar av en läkarundersökning samt att man skall komma överens med Lukaku om personligt kontrakt, då får dessa saker anses som detaljer i sammanhanget. Att United skulle gå ut med att man kommit överens med Everton utan att man redan pratat med Lukaku om ungefär vad han kräver får ses som uteslutet. Det får också anses som självklart att Lukaku klarar av den obligatoriska läkarundersökningen.

Manchester United skriver att ytterligare besked kommer komma ”i sinom tid”, vilket alltså innebär när allt är officiellt klart. Vi följer givetvis upp med vad som händer.