Muss-podden: #139 ”Mou vs Pogba” (efter Huddersfield och inför Sevilla)

Pogba och Mourinho bråkar… det säger i alla fall den engelska pressen, Mourinho nekar, vi pratar bland annat om detta i veckans avsnitt, vi tar en titt på vinsten mot Huddersfield, lyssnarfrågor och den kommande matchen mot Sevilla.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS