Matchdag: Sevilla – Manchester United (Första gången på fyra år)

Välkommen! till denna matchdagsblogg där vi följer Manchester Uniteds bortamatch mot Sevilla i Uefa Champions League. Vi bjuder på uppsnack, laguppställningar, matchreaktion och matchfakta. Gustav Brinck-Larsen kör matchdagsbloggen före matchen och Mikael Österdahl tar över efter slutsignalen.

Vi kommer också liveblogga från matchen mellan Liverpool och Manchester United i Uefa Youth League, med start 16.00.

 


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS