Muss-podden: #144 ”Tack för Zhowen” (inför Swansea)

Landslagsuppehållet är snart över och det är åter igen dags att fokusera på United.
I veckans avsnitt pratar vi om den kommande matchen mot Swansea, övergångsrykten, Mourinho och så tar vi upp lyssnarfrågor.

Muss-podden finns på Itunes, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2019 MUSS.SE   |   OM MUSS & MUSCS   |   HJÄLP MUSS   |   OM MUSS.SE   |   BLI SKRIBENT   |   INTEGRITETSPOLICY   |   KONTAKTA OSS