Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Beställ din drömresa den 14 juni

Den 14 juni släpps spelschemat för PL säsongen 2018/19. Samma dag kan du boka din resa med supporterklubben. Här är kortfattat vad som gäller om medlemskap och priser!

Bli medlem redan idag

För att kunna resa med supporterklubben måste man vara medlem. Se till att vara det innan den 14 juni för att slippa den proceduren då. En del resor säljer slut fort och då vill man inte slösa tid på att teckna medlemskap i onödan. Bli medlem, eller förnya ditt medlemskap, här!

Beställer man en resa åt ett sällskap räcker det inledningsvis med att den som ansvarar för beställningen är medlem i supporterklubben. Övriga medlemskap kan man fixa från sin egna resesida efter att beställningen är gjord. Länk till den sidan får man i sin e-post efter genomförd beställning.

Medlemskap i MUFC England

Sedan ett par säsonger tillbaka måste alla som vill se fotboll på Old Trafford, executivebiljetter undantaget, vara medlemmar i MUFC England. Det medlemskapet kan man lösa eller förnya från sin egen resesida efter gjord beställning. Vi rekommenderar dock alla som tidigare varit medlemmar i MUFC England att förnya det på egen hand innan den 14 juni.

Inga prishöjningar

Supporterklubben kan glädjande nog meddela att inga prishöjningar görs för säsongen 2018/19. Det betyder att ett hotellpaket kostar från 2400 NOK och en enkel matchbiljett kostar 700 NOK.

Mer info kommer, håll utkik här på Muss.se!