Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubbens resor

Imorgon den 14 juni släpps supporterklubbens resor – så här funkar det!

På torsdag, den 14 juni klockan 10:00 offentliggörs spelschemat för Premier League-säsongen 2018/19. En timme senare börjar vi sälja resor och biljetter till Manchester och Old Trafford. Här kan du läsa om hur det funkar och ta del av ett detaljerat tidsschema för säljstart.

Men först, planerar du att åka till Manchester med supporterklubben tycker vi att du ska läsa denna viktigt-att-veta-information först!

Praktisk information

Så där, så här funkar det:

 • Resor och biljetter säljs på den här sidan!
 • Många medlemmar, kanske även du, har nyligen förnyat sina medlemskap i MUSCS och MUFC England. Dubbelkolla ditt att du har ett giltigt medlemskap innan du beställer/söker resor på torsdag för att spara tid i den förmodade bokningsträngseln.
 • Är ni flera som ska resa behöver den som fixar själva beställningen vara över 18 år och ha ett giltigt MUSCS-medlemskap vid tillfället för beställning. Det obligatoriska (p.g.a. Manchester Uniteds biljettregler) medlemskapet i MUFC England går att lösa när du beställer. Observera att vi, trots det dubbla medlemskapet, ligger lägre i pris än resebolagen.
 • Vid din beställning/köp för sällskap med flera resenärer är det endast själva beställarens namn som behövs vid bokningstillfället. De andra namnen kan du lägga in efteråt via en länk från din personliga resesida som kommer i ditt bekräftelsemail. OBS! Den som beställer resan har en vecka på sig att fylla i namn på övriga i resesällskapet. Om personer i ditt resesällskap inte är medlemmar i MUSCS och/eller MUFC England kan du lösa detta från din personliga resesida efter bokning. Se då till att ha personnummer och kontaktuppgifter redo på alla personer.
 • Alla resor säljs efter principen först till kvarn, förutom Liverpool-matchen, se efterföljande punkt.
 • Liverpool-matchen är den absolut mest eftertraktade matchen. Därför säljs den inte enligt först till kvarn. Du kan dock ansöka om att få åka på den matchen från och med klockan 11.00 imorgon, torsdagen den 14 juni. Om du söker för flera resenärer måste alla namn + allas medlemsnummer i MUSCS (alternativt allas namn + personnummer + adress + mobilnummer) finnas med i din ansökan. Medlemskap i MUSCS för eventuella icke-medlemmar blir endast aktiverat om ansökan till Liverpool-matchen går igenom.
  OBS! om samma namn återkommer i flera ansökningar förbehåller vi oss rätten att stryka alla namn i dessa ansökningar. Du kan med andra ord bara ansöka en gång på ditt namn/medlemsnummer.
 • Bokningsavgiften/handpenningen för beställd tur måste betalas med kort. Observera att betalningslösningen använder 3D Secure. Du behöver alltså ha ditt bank-ID tillgängligt.
 • Våren 2019 kommer vi att arrangera en resa som reserveras för lokalavdelningarna. Den resan kommer att ha ett eget upplägg och kan endast beställas via lokalavdelningarnas sidor/grupper på Facebook. Mer information om detta kommer, men se till att följa din lokalförenings sida på Facebook redan idag.
 • När spelschemat är klart kommer vi undersöka möjligheten att arrangera special-resor. Följ muss.se och united.no för mer information de närmaste veckorna.
 • Imorgon kommer kund-/medlemsservicen på huvudkontoret i Norge vara öppet fram till klockan 20.00.

Priserna på årets resor/biljetter är samma som förra året. Prislistan för säsongen 2018/19 hittar du här.

Tidsplan, torsdagen den 14 juni

10.00 – Spelschemat för Premier League-säsongen 2018/19 offentliggörs

11.00 – Säljstart för hotellpaket och endast matchbiljett till B-matcherna. Observera att flygpaketen endast kan bokas av norrmän i nuläget.

11.00-13.00 – Sökperiod för hotellpaket till hemmamatchen mot Liverpool. Svar på ansökan skickas ut senast 14.00

14.00 – Säljstart för hotellpaket till A-matcherna*. Observera att flygpaketen endast kan bokas av norrmän i nuläget. Vid samma tid kommer även information om hur man söker endast matchbiljett till A-matcherna.

*) A-matcherna är matcherna mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea och Tottenham. Dessa matcher är något dyrare än övriga matcher.