Spelarbetyg: Manchester United – Derby County 2-2 (7-8)

United åkte ur Carabao Cup efter straffar mot Derby! Mata gjorde öppningsmålet i en match där bortalaget vände och Fellaini sedan kvitterade i slutminuten. Phil Jones blev syndabock efter en lång rad imponerande straffar.

Sergio Romero: 4

Sattes pÃ¥ prov redan i inledningsmatchen när Mount och Wilson skapade oreda för nykomponerade backlinjen framför Romero. Var chanslös vid frisparksmÃ¥let till 1-1. Kommer ut klumpigt, tar bollen utanför straffomrÃ¥det – ridÃ¥!

Diogo Dalot: 6

Hemmadebut för unge portugisiska ytterbacken. Valencias långsiktiga ersättare? Oerhört viktigt inlägg till Marouanes panna på övertid.

Eric Bailly: 5

Ingen övertygande återkomst i laget efter en tids frånvaro. Instabila ingripanden och ingav ej trygghet.

Phil Jones: 5

Åter efter skadefrånvaro. Känns det igen? Jotack. Om det var skrivet i stjärnorna att han skulle missa straffen? Jajamensan. Syntes lång, lång väg.

Ashley Young: 6

Det hände en del utmed Youngs kant och var involverad en hel del. Kapten för kvällen istället för Valencia och Pogba (!).

Ander Herrera: 5

Utbytt ’60. Mer offensiv roll är vanligt, hittade en del fina passningar framÃ¥t till sina kollegor men fick enbart en timmas speltid.

Nemanja Matic: 5

Ospektakulär insats. Tappade en del boll på mittfältet. Satte sin straff, väl.

Juan Mata: 7

Utbytt ´70. Krönte ett vackert anfall med mål redan efter tre minuters spel. Behärskat och välplacerat avslut! Offrades i samband med utvisningen.

Jesse Lingard: 6

Utbytt 60. Assisterade Juan till 1-0. Som alltid r̦rlig och ofta spelbar men inte mycket som resulterade i farligheter denna afton Рinte enbart hans fel, givetvis.

Anthony Martial: 7

Inblandad i Matas mål och skapade i övrigt en hel del framåt. Försökte och försökte men när väl avslutet skulle till så var det inte tillräckligt precist.

Romelu Lukaku: 6

Inblandad i tre situationer redan i första halvleken där han borde ha gjort betydligt mer än att missa mål. Sköt i stolpen efter utvisningen i andra halvleken.

Marouane Fellaini: 7

Inbytt ’60. Who else? Räddar matchen med sitt nickmÃ¥l pÃ¥ övertid. Säga vad man vill om honom, men han kom in och gjorde precis vad han skulle göra. Satte (oväntat) straff.

Fred: 6

Inbytt ’60. Satte sin straff, syntes ej sÃ¥ mycket efter inhoppet.

Lee Grant: 6

Inbytt ’70. Debut i tävlingssammanhang för Grant! Fick sträcka ut och visa upp sina kvaliteter direkt vid farlig nick. Borde möjligen inte ha släppt retur vid 1-2 rakt ut i straffomrÃ¥det.