Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Midsommarsvep

Alla vi som är involverade i Muss vill passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas att ni får en fantastisk dag med god mat, lagom med dryck och härligt umgänge.

Idag midsommarafton gör vi en kortare variant av nyhetssvep, där vi nämner de senaste sakerna kring klubben utan att analysera på djupet. Imorgon är vi tillbaka med ett fullt nyhetssvep igen.

Skulle det ske något revolutionerande så dumpar vi förstås nubben och kastar oss på närmaste dator, men det känns inte som att någon spelare är på vippen att presenteras eller att något annat akut skall hända.

Wan-Bissaka

Både BBC:S Simon Stone och Sky Sports Kaveh Solhekol har twittrat att det inte finns någon färdig deal mellan Manchester United och Crystal Palace gällande Aaron Wan-Bissaka. Vi får anta att Andy Mitten var felinformerad, mer om det i vårt nyhetssvep från igår.

Bruno Fernandes

Vi skrev även om Bruno Fernandes igår, och idag skriver Sport Witness att Tottenhams intresse bygger på om Christian Eriksen blir såld, samtidigt som att Uniteds intresse delvis bygger på hur det blir med Pogba.

Kort beskrivet är det mycket spekulationer, och ingen vet egentligen någonting mer än att Bruno Fernandes är en bra fotbollsspelare som kan vara på väg till Premier League.

Dags för åttondel

Tre Unitedspelare är klara för åttondelsfinal i damernas fotbolls-VM; Jackie Groenen för Holland och Alex Greenwood samt Abbie McManus för England.