Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Resultat (U23): Manchester United – West Ham United 2-2

Largie Ramazani blev poängräddare när han sent nickade in 2-2 när Manchester Uniteds reservlag mötte West Ham på Old Trafford. Angel Gomes hade gett United ledningen i första halvlek innan West Ham vände på tillställningen.

United var det klart bättre laget i första halvlek och borde ha avgjort matchen då. West Ham kunde dock kvittera kort före paus och var sedan det bättre laget i andra halvlek. Gästerna såg ut att ha avgjort då de tog ledningen efter 82 minuter men United hittade kraft för en kvittering och låg sedan på för ett segermål.

Notabelt i United var att varken Tahith Chong eller James Garner var med. Detta indikerar att de reser med a-laget till Southampton. Angel Gomes tvingades kliva av i andra halvlek men det såg ut att handla om kramp snarare än skada.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Manchester United – West Ham United 2-2 (1-1)

Premier League 2, Division 2, 30 augusti


1-0 (19) Angel Gomes (Ramazani)
1-1 (43) Holland
1-2 (82) Scully
2-2 (89) Largie Ramazani (O’Connor)


Uniteds lag: Woolston; O’Connor, Mengi, Ercolani, Williams; Galbraith, Levitt; Ramazani, Gomes (McGhee 80), Traore; Elanga


SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK