Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Chelsea

Embed from Getty Images

Imorgon fortsätter Manchester United den här säsongens resa i Ligacupen, med match i London mot fjolårsfinalisterna Chelsea.

Med hjälp av Manchester Evening News har vi nu fått den trupp som rest ned till London, och vad vi hittills kan se är det en tunn trupp med blott 18 spelare. Någon eller några har alltså antingen missats, eller så har Solskjaer inte tagit med sig några extraspelare den här gången, något han brukar göra.

Dessa 18 vet vi är med på tåget:

Målvakter: Sergio Romero, Lee Grant
Försvarare: Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Victor Lindelöf, Phil Jones, Marcos Rojo, Ashley Young, Brandon Williams
Mittfältare: Fred, James Garner, Scott McTominay, Andreas Pereira, Juan Mata, Jesse Lingard, Daniel James
Anfallare: Marcus Rashford, Anthony Martial

Spelare som saknas på grund av skada är Paul Pogba, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Nemanja Matic, Diogo Dalot, Eric Bailly och Tim Fosu-Mensah.

I övrigt saknas David de Gea som säkerligen vilas i cupen, men också Mason Greenwood, Angel Gomes och Tahith Chong. Det är möjligt att någon av dessa tre, samt även målvakten Matej Kovar, ansluter senare. U23-laget har nämligen match mot Doncaster i EFL Trophy, och det kan hända att någon av dessa skall finnas tillgänglig för en stunds spel där samtidigt som de kan tänkas ta en bänkplats imorgon. Senast i helgen såg vi hur Mason Greenwood spelade med U23-laget på fredag kväll för att sedan hoppa in i Premier League-matchen mot Norwich på söndagen.

Nu är det dock ingen dags vila emellan, så att spela för U23 ikväll och vara redo för inhopp från bänken igen redan imorgon är inte optimalt – men det kan ske.