Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Ethan Laird och Paul Woolston förlänger med Manchester United

Manchester United meddelar idag att reservlagsspelarna Ethan Laird och Paul Woolston har signerat nya kontrakt med klubben. Laird signerar till 2023 med option på ytterligare ett år medan Woolston fick sitt kontrakt förlängt med ett år.

Laird till 2023

Den mycket lovande högerbacken Ethan Laird, född i augusti 2001, har varit Unitedspelare sedan tio års ålder. Han har under säsongen gjort sina två första a-lagsmatcher. Först startade han i bortamatchen mot Astana och sedan agerade han inhoppare mot AZ Alkmaar på Old Trafford.

Kontraktet som Laird signerar gäller till sommaren 2023, med option på ytterligare ett år. Det är ett ovanligt långt kontrakt för en spelare som ännu inte har etablerat sig i a-laget. Men så är Laird också en ovanligt talangfull spelare.

Tyvärr har Laird varit skadad den senaste tiden. Låt oss hoppas att han kan vara tillbaka i spel inom kort.

Ethan Laird

Ett år till för Woolston

Skadad är också målvakten Paul Woolston, som United signerade på fri transfer från Newcastle hösten 2018. Under sin tid i klubben har Woolston, född i augusti 1998, mestadels agerat reservmålvakt i reservlaget. Förra säsongen spelade han bara tre matcher och den här säsongen har det hittills blivit spel i två matcher.

Woolston har förlängt med ett år. Det framgår inte explicit men rimligen satt han på utgående kontrakt.