Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Två spelare i PL med covid-19; United vill ha budkrig om Rojo; Uniteds nya reservställ?

Som brukligt är söndagarna lite torra rent nyhetsmässigt, men lite får vi trots allt med. Två spelare i Premier League har testats positiva för covid-19, vi kan möjligtvis visa upp Uniteds nya reservställ och United hoppas på ett budkrig på Rojo. 

Två spelare testades positiva med covid-19

Premier League har i ett led av att försöka återstarta säsongen, under tisdagen, torsdagen och fredagen den här veckan gjort tester på 996 spelare och ledare hos lagen i Premier League.

Utav dessa tester visade sig två tester vara positiva, enligt Premier League själva. De går inte själva ut med vilka klubbar spelarna tillhör. Däremot har Bournemouth gått ut med informationen att en av deras spelare drabbats, vilket vi tar del av från Simon Stone på BBC.

De två spelarna kommer nu att vara isolerade i en vecka framöver.

Tidigare har Premier League gjort tester och då var sex spelare drabbade och där var Watford laget med flest fall.

Premier League meddelar också att man nu kunde utföra 50 tester per lag, istället för 40 som under den första testningen.

Uniteds nya reservställ?

Sajten Footyheadlines som vanligtvis har bra koll menar att de har kommit över bilder på Uniteds nya reservställ.

Det blir som man tidigare vetat Adidas som gör tröjorna och Chevrolet är sponsor på magen. Enligt artikeln är färgen ”legacy green” med monokromt vita loggor.

De klassiska Adidas strecken kommer att vara i samma färg som loggorna.

United vill ha budkrig om Marcos Rojo

Det är i alla fall vad Daily Mirror menar.

30-åriga Marcos Rojo lånades i vintras ut till den argentinska klubben Estudiantes och han ser ut att bli kvar i Argentina, detta trots att han bara spelat en gång för klubben efter sin ankomst i januari.

Men det är inte säkert att det blir Estudiantes. Det sägs att storklubben Boca Juniors har lagt sig i om Rojos framtid och har en önskan om att värva honom på permanent basis. Det ska ha höjt Uniteds förhoppning om att ett budkrig ska komma upp och man hoppas få tillbaka de 16 miljoner pund man köpte honom för från Sporting Lissabon.

Marcos Rojos kontrakt med United går ut sommaren 2021, med ett optionsår som går att aktivera från klubbens sida.

Lästips!

Micke Österdahl har under dagen lagt upp en lång text som avhandlar Uniteds klubbmärke och dess historia.

Den röda djävulen och skeppet: Historien om Manchester Uniteds klubbmärke