Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Nemanja Matic har skrivit på nytt kontrakt

Då var det det klart, Manchester United har bekräftat att Nemanja Matic har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2023. 

Ryktena kom redan igår då Gianluca Di Marzio, som vi rapporterade om här, gick ut med uppgifter som så här i efterhand alltså visar sig var korrekta. Matic har signerat ett nytt kontrakt, det gäller fram till sommaren 2023 och en pusselbit som i alla fall under den här sommarens matcher varit oerhört viktig för laget är alltså knuten till oss i ytterligare tre år. Hans tidigare kontrakt gick ut nästa sommar.

Matic till Uniteds officiella hemsida:

Jag är väldigt glad över att jag kommer att fortsätta vara en del av denna fantastiska klubb.

Som spelare har jag fortfarande mycket mer att ge och uppnå i min karriär, och att göra det med Manchester United kommer att vara en enorm ära.

Detta är ett riktigt spännande lag att vara en del av, vi har en bra balans mellan ungdom och erfarenhet i truppen och det finns stor kamratskap i gruppen.

Detta är en viktig del av säsongen och vi spelar bra. Vi kommer att fortsätta att kämpa för att avsluta säsongen bra och göra våra fantastiska supportrar stolta.

Ole Gunnar Solskjaers ord:

Jag är glad över att Nemanja har skrivit på ett nytt kontrakt, jag vet att hans erfarenhet, professionalism och ledarskap kommer att vara ovärderligt för denna unga, talangfulla grupp.

Vi har rejäl styrka på mittfältet och Nemanjas attribut är en viktig del av det. Nemanja har varit här i tre säsonger nu och förstår verkligen värdena för att spela för Manchester United.

Han förblir oerhört ambitiös och beslutsam som kommer att vara avgörande när vi ser fram emot att uppnå våra mål under de kommande åren.

En intervju med Matic kommer på MUTV senare under dagen.