Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Truppen till Tyskland: Jones skadad

Embed from Getty Images

Manchester United har satt sig på flyget till Tyskland. På måndag väntar FC Köpenhamn i Europa Leagues kvartsfinal. Truppen verkar, utgående från de bilder som publicerats, bli den väntade. 

Det är ingen officiell bekräftelse Manchester United kommer med, men utgående från de bilder som släppts från boardingen på Manchesters flygfält på söndagen så kan vi konstatera att det är en väntad, ordinarie, trupp som reser till Tyskland. Victor Lindelöf är, som vi berättade igår, med i truppen medan Phil Jones inte är det. Ole Gunnar Solskjaer berättade innan avfärd, för Uniteds officiella hemsida, att Jones återhämtar sig från en knäskada. 

”Phil har följt ett individuellt träningsprogram efter uppehållet för att återhämta sig från en knäskada. Det var ett bra tillfälle på så vis att vi hade bra täckning i defensiven under avslutningen av Premier League. Han kommer att jobba med en fystränare på träningsanläggningen under tiden resten av truppen är i Tyskland.”

Det noterbara med bilderna som finns att tillgå är att Harry Maguire och Anthony Martial inte syns till. Det betyder för den delen inte att man den duon inte rest med. Vi noterar också att Diogo Dalot, Ethan Laird, Ethan Galbraith och Teden Mengi syns på bilderna.

Ole Gunnar Solskjaer håller en presskonferens under söndagskvällen inför måndagens match. Då lär vi få ytterligare nyheter kring truppen, om några sådana finns.

Truppen, baserat på bilderna och rapporterna som getts: 

Sergio Romero, Nathan Bishop, David de Gea, Lee Grant

Diogo Dalot, Harry Maguire, Timothy Fosu-Mensah, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Teden Mengi, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams

Bruno Fernandes, Ethan Galbraith, Fred, James Garner, Paul Pogba, Nemanja Matic, Juan Mata, Jesse Lingard, Andreas Pereira, Tahith Chong

Mason Greenwood, Odion Ighalo, Daniel James, Marcus Rashford, Anthony Martial