Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottat: Manchester United möter Watford i FA-cupens tredje omgång

Arsenal v Chelsea - FA Cup Final

Under måndagskvällen lottades den tredje omgången av FA-cupen anno säsongen 2020/21. Manchester United gårnu , tillsammans med övriga Premier League-lag, in i turneringen. För motståndet står Watford. 

Under november månads sista skälvande timmar lottades den tredje omgången av FA-cupen. Matcherna, som av tradition brukar spelas kring trettondagshelgen, är de första i turneringen för Premier League-lagen och omgången är också känd för att kunna innehålla mer eller mindre spektakulära skrällar. För Manchester Uniteds del väntar tämligen bekant motstånd. Watford, som för närvarande parkerar på en tredje plats i The Championship, kommer till Old Trafford den 9 eller 10 januari.

Watford degraderades från Premier League i somras och får sägas ha inlett säsongen bra. Med 26 poäng på 14 matcher är man två poäng efter serieledande Norwich. Sist lagen möttes på Old Trafford vann United med 3-0 efter mål av Bruno Fernandes, Anthony Martial och Mason Greenwood. Det var den 23 februari i år och också den näst sista hemmamatchen inför publik innan ligan stängdes ner på grund av coronapandemin.

I Watford håller Uniteds unge mittfältare James Garner till denna säsong. 19-åringen har gjort totalt tolv framträdanden i seriespelet hittills men är förstås inte tillgänglig för managern Vladimir Ivic när det är United som står på andra sidan mittlinjen.