Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Spelschemat för februari spikat

Everton v Manchester United - Carabao Cup Quarter Final

Premier League har idag bekräftat när ligamatcherna i februari ska spelas. Som så ofta är det emellertid ett delvis osäkert spelschema som presenteras och ovisshet råder fortfarande kring två av Manchester Uniteds fem ligamatcher i månaden.

United inleder februari med en hemmamatch mot Southampton. Den spelas på den sena avsparkstiden tisdagen den 2 februari. Därefter ska vi eventuellt möta Everton på hemmaplan måndagen den 8 februari. Det är ju bara det FA-cupens femte omgång ska spelas mitt i den veckan. Skulle det vara så att United (hemmamatch mot Liverpool) eller Everton (hemmamatch mot Sheffield Wednesday) går vidare är det därför troligt att matchen tidigareläggs (6-7 februari).

Vår tredje ligamatch i månaden är mot West Brom på bortaplan. Den ligger för tillfället kvar lördagen den 13 februari klockan 16.00. Det är emellertid troligt att den flyttas. För tillfället har bara de ordinarie tevematcherna valts ut. Men i dessa tider tevesänds samtliga matcher, varför fem av de sex matcherna på den klassiska tiden kommer att flyttas.

United avslutar februari med söndagsmatcher mot Newcastle (H) och Chelsea (B).

Manchester Uniteds spelschema i februari:

  • Tisdag 2 februari, 21.15: Southampton (H)
  • Måndag 8 februari, 21.00: Everton (H) (kan flyttas om något av lagen går vidare i FA-cupen)
  • 9-10-11 februari: West Ham/Doncaster (H) (FA-cupen) (förutsätter avancemang)
  • Lördag 13 februari, 16.00: West Brom (B) (kan flyttas)
  • Torsdag 18 februari, 18.55: Real Sociedad (B) (Europa League)
  • Söndag 21 februari, 20.00: Newcastle (H)
  • Torsdag 25 februari, 21.00: Real Sociedad (H) (Europa League)
  • Söndag 28 februari, 17.30: Chelsea (H)
Spelschemat i sin helhet