Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Real Sociedad

Ole Gunnar Solskjaer tar med sig 22 spelare till italienska Turin inför den flyttade bortamatchen mot spanska Real Sociedad. Detta bekräftar United på onsdagen. I resesällskapet finns det plats för två potentiella debutanter i form av Amad och Shola Shoretire.

För Shoretire blir det första gången han över huvud taget är med i Uniteds matchtrupp. Att det blir minst en plats på bänken för Shoretire är i praktiken garanterat, då det är tillåtet med 23 spelare i matchtruppen i Europa League (United kommer således lämna minst en bänkplats vakant).

Vi noterar även att Juan Mata är tillbaka i truppen. Anthony Martial och Scott McTominay följer med men bedöms som tveksamma inför morgondagens match. Edinson Cavani och Donny van de Beek är skadade och stannar hemma.

Målvakter: De Gea, Henderson Grant
Försvarare: Bailly, Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams
Mittfältare: Amad, Fernandes, Fred, James, Mata, Matic, McTominay, Shoretire
Anfallare: Greenwood, Martial, Rashford