Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Nytt kontrakt till Mary Earps

Manchester United meddelar på fredagen att damlagets målvakt Mary Earps har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Earps är nu bunden till klubben till sommaren 2023 och som brukligt är kommer kontraktet med ett optionsår därtill.

Earps, som fyller 28 år på söndag nästa vecka, signerade för United sommaren 2019 och har till dags dato vaktat målet i 35 matcher. Under tiden i klubben har hon varit ohotat förstaval i målet. På de 35 matcherna har hon hållit nollan 13 gånger och släppt in 34 mål totalt.

Mary Earps säger:

Jag är jätteglad att förlänga med klubben. Vi har växt så mycket som ett lag de senaste åren och det är något jag verkligen ser fram emot att fortsätta.

Jag vill alltid vara i en omgivning som utmanar mig, jag har hunger att lära mig och förbättra mig och ledarstaben här är briljanta på att ge mig den bästa möjligheten att göra det.

Det här laget kan uppnå stora saker. Jag vill spela Champions League-fotboll och konkurrera om titlar och jag vet att den ambitionen delas i hela truppen. Det finns ingen annanstans jag skulle vilja spela min fotboll.

Casey Stoney säger:

Jag är belåten att Mary har vikt sin framtid till klubben, hon har varit en fantastisk spelare för oss de senaste två säsongerna.

Erfarenheten hon för med sig till laget har varit en nyckel. Men hon är också någon som alltid kommer att ställa frågor och strävar efter att förbättra sig varje dag och det är en fantastisk attityd att se.

Jag vet att Mary fortsatt kommer att vara en viktig del av truppen under de kommande åren och jag ser fram emot att fortsätta vårt arbete med henne.