Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Villarreal

Manchester United reser idag till Gdańsk inför onsdagens Europa League-final. United har nu bekräftat att 26 spelare är med i resesällskapet.

En av de som reser till Gdańsk är lagkapten Harry Maguire, även om det förefaller vara troligt att han inte kommer att spelklar i tid till finalen. Däremot är Anthony Martial, som redan har bekräftats, inte tillgänglig.

Fred fick en smäll mot Fulham och var inte med i matchtruppen mot Wolves. Han följer ändå med till Gdańsk och förväntas vara tillgänglig för spel.

Amad, Anthony Elanga och Shola Shoretire är med i resesällskapet. Gårdagens a-lagsdebutanter Will Fish och Hannibal lämnas emellertid hemma. Att Hannibal inte skulle vara med är en självklarhet då han inte är registrerad för spel i Europa League och heller inte uppfyller kraven för att B-listan.

Det finns plats för 23 spelare i den slutliga finaltruppen så tre spelare ska bort. Rimligen blir det läktaren för fjärdemålvakt Nathan Bishop och det mesta tyder på att han får sällskap av Maguire. Mer öppet då vem som blir den tredje spelaren som ställs över men det troligaste är nog att det blir Shoretire, förutsatt att det bara är Maguire som inte är i speldugligt skick.

Målvakter: De Gea, Henderson, Grant, Bishop
Försvarare: Bailly, Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams
Mittfältare: Amad, Fernandes, Fred, James, Mata, Matic, McTominay, Pogba, Van de Beek
Anfallare: Cavani, Elanga, Greenwood, Rashford, Shoretire