Sancho klar nu?; Pris till CEO John Shiels; Hannibal i spel för Tunisien

Dagens svep innehåller ”såklart” lite färska nyheter om Jadon Sancho som nu tycks vara allt närmare Man United. Vi rapporterar också om pris till John Shiels, CEO för Man United Foundation, och därutöver finns färska ord från talangen Hannibal Mejbri. I övrigt tycks många gå och vänta på Englands EM-premiär i morgon mot Kroatien. 

Sancho klar nu?

Man United-supportrar är så här dags vana vid att höra något nytt om Jadon Sancho varje dag. Nu gör flera källor gällande att Sancho närmar sig en övergång. The Times hänvisar till att Uniteds första bud inte godtogs utan vidare, Dortmund vill ha ca 11 miljoner pund ytterligare.

Sport Witness beskriver också affären som mycket nära förestående och hänvisar till trovärdiga uppgifter från spanska AS,  inte minst då journalisten Álvaro de Grado är Manchester-baserad. Det återstår nu att se om vi till veckan kan räkna in Sancho en gång för alla.

Pris till CEO John Shiels

Johan Shiels, CEO för Man United Foundation, har fått en MBE (Member of the Most Excellent Order of the British Empire) för sitt arbete med att ge ungdomar, inte minst utsatta barn och unga, chansen att växa och förverkliga drömmar via fotbollen. Stort grattis till ett fantastiskt arbete.

Hannibal i spel för Tunisien

Man Uniteds unga talang Hannibal Mejbri hoppade igår in för sitt Tunisien i landskampen mot Algeriet. Tunisierna fick dock se sig besegrade med 0-2.

Talangen uttalar sig också på Man Uniteds officiella hemsida och tar upp klubbens fantastiska historia och hungern för att vinna titlar  framöver. Han säger att United som klubb har haft många unga stjärnor och att Solskjaer har stort förtroende för de unga spelarna. Det viktigaste, menar han, är att fortsätta jobba hårt, ta chansen när den kommer och aldrig ge upp. Det blir mycket spännande för alla att följa våra unga talanger nästa säsong.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS