Imorgon (onsdag 16 juni) kan du beställa biljetter till säsongen 2021/22

Imorgon (onsdagen den 16 juni) klockan 10.00 släpps spelschemat för den nya Premier League-säsongen. Kort därefter börjar supporterklubbens biljettförsäljning till Manchester Uniteds hemmamatcher.

Mycket är fortfarande oklart på grund av Corona-pandemin, men Manchester United planerar i nuläget att släppa in alla platser på Old Trafford från och med säsongsstarten. Från och med onsdagen den 16 juni klockan 14.00 kan du boka supporterklubbens biljetter.

Här är hållpunkterna onsdagen den 16 juni 2021

Supporterklubbens telefon (+4755302770) är öppen onsdagen den 16 juni klockan 10.00-20.00. Vi kommer också att svara på frågor via kontaktformuläret på United.no under denna period.

VIKTIGT: Huvudbeställaren av resor och biljetter måste vara medlem i Supporterklubben när beställningen görs. Därefter måste alla ha löst ett medlemskap i den skandinaviska supporterklubben och i England innan de reser. Detta kan man göra från sin bokningssida.

Vi tar naturligtvis hänsyn till att Corona-pandemin kan förändra möjligheterna att resa till England, och vi kommer att återbetala vad du har beställt från oss om det inte är möjligt att resa. Våra villkor finns i menyn till höger på vår resesida.

Mer info finns att läsa på United.no.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS