Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Övergångsaktuellt; Young tillbaka i PL; Neville dissar hemmastället

Dagens nyhetssvep innehåller som sig bör dagsfärska nyheter och rykten på övergångsfronten och vi rapporterar även om Ashely Youngs återkomst i Premier League. Därutöver fler ord från talangen Hannibal Mejbri tillsammans med Gary Nevilles diss av nästa års hemmaställ. I övrigt är det mest EM på allas läppar en dag som denna.  Sverige är på banan mot Slovakien och England tar sig senare an Skottland. 

Övergångsaktuellt

Dagsfärskt på övergångsfronten inkluderar spelare vi hört om tidigare, Sancho, Varane och Trippier.

Paul Hirst uttalar sig på twitter om att Ramos flytt från Real Madrid troligen gör det svårt för United att värva Varane, de behöver så att säga de mittbackar de har. Uppgifter om att United skulle lagt ett bud ser många skeptiskt på och ingen bekräftelse finns.

En annan back på Uniteds radar är förstås Kieran Trippier som just nu finns i landslagsspel med både Maguire och Shaw. Det återstår att se om Tripper kan övertalas och om affären blir möjlig. The Guardians uppgifter om att United lagt ett första bud ska säkerligen tas med en nypa salt men ändå värt att notera. Atletico Madrid uppges vilja ha ca 40 miljoner euro för den engelska högerbacken.

Den eviga följetongen om Sancho har också en dagsfärsk uppdatering från The Mirror. Inget nytt dock egentligen mer än att Sancho hela tiden rapporteras vara ”nära”. Frågan är när ”nära” övergår till något annat.

Nevilles diss av nästa års hemmaställ

Samma tidning, The Mirror, citerar Gary Nevilles diss av det nya hemmastället som läckt ut tidigare. Neville kallar stället ”basic” och att det ”doesn’t tap into the heritage of the club”. Vidare sågas utseendet på ny sponsor Team Viewer och designen på armarna. Mer kan läsas här,

Fler ord från Hannibal

Vi rapporterade nyligen om Hannibal Mejbris landslagsspel i Tunisien och hur han ser på sin framtid i United. En längre intervju om talangens utveckling och vad han lärt sig hittills i klubben kan läsas på den officiella hemsidan idag 

Young tillbaka i PL

Avslutningsvis kan vi rapportera om Ashley Youngs återkomst i Premier League, återkomsten framgår kort och koncist på Youngs egen twitter. Det blir kul att se Young i aktion mot United inom kort.