Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Telles närmar sig comeback / Roma jagar Dalot / Carrington uppgraderas

Manchester United v Watford - FA Cup Third Round

I dagens nyhetssvep kan vi rapportera att Alex Telles har gjort en intervju med Manchester United, där han ger en uppdatering kring sin skada och rehab. Vidare så kan vi rapportera att Roma jagar Diogo Dalot, samt att Carrington kommer att uppgraderas.

Telles nära comeback?

Alex Telles har gjort en intervju med klubben där han ger en uppdatering på sin skada och när en comeback kan tänkas komma.

Brasilianaren drog på sig en ankelskada under försäsongen, men har nu börjat träna med laget igen och hoppas kunna vara tillgänglig för uttagning inför morgondagens match.

Detta hade Telles att säga om sin skada och rehab.

”Jag mår bra. Dessa saker händer i fotboll. Jag var inte särskilt glad över det [skadan] men jag utnyttjade situationen genom att arbeta hårdare. 

”Jag mår bättre än tidigare, jag känner mig bättre förberedd och starkare, fysiskt och mentalt. Jag är mycket bättre och jag är glad över att vara tillbaka.”

”När jag får chansen att spela kommer jag att ge allt för att Manchester United ska vinna.”

Roma jagar Dalot

Enligt Calciomercato, via Sport Witness så ska Roma vara intresserade utav att värva Diogo Dalot redan i januari. Det var den nuvarande Roma-tränaren José Mourinho som värvade Dalot till United, och vill nu alltså återförenas med 22-åringen.

Enligt tidningen så söker Dalot också regelbunden speltid för att ha en chans att komma med i Portugals VM-trupp, något som han inte ser ut att få i United.

Carrington uppgraderas

Manchester Uniteds träningsanläggning Carrington ska uppgraderas. Det skriver klubben på sin hemsida. Vidare så skriver man att det kommer skickas in papper för att få bygga två nya byggnader där omklädningsrum, kontor, gym och matsalar ska få plats.

Även strålkastarljus och läktare är andra saker som man har planer på att fixa. Läktaren förväntas ha en kapacitet på 500 personer, varav åtta för rullstolsbundna.

Detta säger Collette Roche, huvudchef för det operativa arbetet, om planerna.

”På längre sikt tittar vi på mer omfattande ombyggnadsplaner för Carrington för att säkerställa att det kommer att bli en toppmodern, helt integrerad anläggning för våra män, kvinnor och akademigrupper. Under tiden har vårat team arbetat exceptionellt hårt under sommaren och in i denna säsong med dessa förbättringar.

”En del av utmaningen för oss är att skapa en inkluderande plats för alla som arbetar och tränar på Carrington, samtidigt som vi ser till att det är en COVID-säker miljö. Vi vill också göra anläggningen mer tillgänglig för dem som kan behöva använda rullstol eller har funktionshinder. Den nya läktaren och gångvägarna är viktiga delar av det. ”

Denna nästa aktivitetsfas är ett progressivt steg i utvecklingen av vårt träningskomplex, men är bara början på ombyggnadsprocessen. Betydande, spelomfattande investeringar kommer att göras i våra träningsanläggningar för att åter ta Carrington till nästa nivå.”

Domare klar för matchen mot Villa

Premier League har gått ut med vilka domare som kommer att döma matchomgång sex. I matchen mellan Manchester United och Aston Villa kommer Mike Dean ha huvudansvaret.

Till sin hjälp kommer han att ha Darren Cann och Eddie Smart, som båda kommer att vara assisterande domare. Fjärdedomare kommer Michael Salisbury vara, och Andy Madley och Simon Beck kommer att sitta i VAR-rummet.