Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Novembermatcher bekräftade: ändrade tider för stormatcher

I oktober och november månad har United ett tufft spelschema genom möten med flera storlag i Premier League och därutöver väntar spel i Champions League. Novembermatcherna mot Manchester City hemma, Chelsea borta och Arsenal hemma har nu fått ändrad dag och/eller speltid. 

Derbyt mot Manchester City var schemalagt lördag 6 nov kl 16.00 men kommer att få en tidigare starttid satt till 13.30. Ändringen beror på tv-rättigheter och sändningstider. Ändringen är tagen i samråd mellan tv-bolag, klubbarna och polis. Matchen kommer att flyttas från BT sport till Sky Sports och sänds förstås även på Viasat.

Den tuffa bortamatchen mot Chelsea är flyttad från lördag 27 nov till söndag 28 november och har avspark 17.30. Matchen visas på Sky Sports och Viasat. Ändringen av denna match påverkar också hemmamötet med Arsenal tisdag 30 november. Vi väntar fortfarande på bekräftelse av dag och speltid för mötet med the Gunners. Mötet med Watford lördagen den 20 november kl 16.00 bekräftas enligt tidigare schema.

Utöver de tuffa matcherna i Premier League väntar bortamöten med både Atalanta och Villareal i november. Låt oss hoppas på en frisk trupp och återuppstånden Marcus Rashford.

Spelschemat i sin helhet