Veckan som passerat har handlat mycket om Ole Gunnar Solskjaers exit från Manchester United och följaktligen har snackisen blivit vem som ska ta över. Michael Carrick är just nu tillförordnad manager, men det mesta tyder på att tyske Ralf Rangnick kommer ta över i veckan. Om så blir fallet kan vi konstatera att Carrick inte förlorade en match som manager för klubben.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

CL: Villarreal – Manchester United 0-2

Manchester United är klara för slutspel i årets upplaga av Champions League. Två mål i den andra halvleken mot Villarreal, signerade Cristiano Ronaldo och Jadon Sancho säkrade vinsten.

Allt om matchen

PL: Chelsea – Manchester United 1-1

Manchester United stod emot Chelseas tryck i första halvlek och fick sedan ett gratismål signerat Jadon Sancho. Straff skulle dock tilldelas hemmalaget i mitten av andra halvlek och lagen delade till slut på poängen.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan. Detta på grund av landslagsuppehåll.

Ungdomsmatcher

UYL: Villarreal – Manchester United 1-2

Manchester United har skaffat sig grepp om gruppsegern i Uefa Youth League. Detta efter en mäkta imponerande insats i andra halvlek, när Villarreal bortabesegrades i tisdags förra veckan. Charlie McNeill och Sam Mather målade för United.

Matchrapport

PLC: West Bromwich Albion – Manchester United

Inställd match. Detta på grund av vattensjuk plan.

PL2: Manchester United – Crystal Palace 1-2

Det blev ingen rolig lördag för Manchester Uniteds U23-lag när Crystal Palace gästade Leigh Sports Village. Det slutade i en 2-1 förlust för United, som nu också fått se sig passerade i ligan av just dagens motståndare.