Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Champions League är borta – mot nya tider

Efter en vecka som till stor del präglats av anställningen av Erik ten Hag hann Manchester United även med att förlora mot både Liverpool och Arsenal. Chansen till spel i Champions League nästa säsong är borta konstaterade Ralf Rangnick och nu är det tid för att blicka mot ljusare tider. Förhoppningsvis.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Liverpool – Manchester United 4-0

Det blev inte mycket till match om vi ska vara helt ärliga. United ställde upp med en fembackslinje i hopp om att säkra upp defensivt. Efter knappt fem minuter sprack den bubblan. Utöver några pigga minuter i den andra halvleken var det inte mycket positivt och det slutade i en klar förlust, till ingens förvåning.

Allt om matchen

PL: Arsenal – Manchester United 3-1

Som mot Liverpool stod försvarsspelet, eller bristen på försvarsspelet i fokus efter den här insatsen. Arsenal tilläts ta ledningen efter knappt tre minuter. Därefter fick de en minst sagt tveksam straffspark. Cristiano Ronaldo hann reducera men närmare än så kom United inte. Istället ryckte Arsenal ifrån och ödelade därmed Manchester Uniteds chanser till spel i Champions League nästa år.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Aston Villa – Manchester United 0-0

Något spel i Champions League ser det inte ut att bli för damerna heller. De hade behövt att vinna mot Aston Villa under söndagen, men mötet blev mållöst. De innehar tredjeplatsen för nu, men Manchester city har en match till godo och dessutom ett bättre spelschema under slutet av säsongen.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Manchester United – Burnley 0-1

United ställdes under tisdagskvällen mot bottenlaget Burnley. Men trots att United dominerade spelet och hade flest målchanser slutade det i förlust. Ett mål i den första halvleken från gästerna räckte och ett ineffektivt United fick se sig besegrade.

Matchrapport

PL2: Manchester United – Arsenal 1-1

Efter två veckors vila var reservlaget tillbaka i spel under fredagen och det var Arsenal som kom på besök till Old Trafford. Det skulle vara gästerna som inledde starkast och hade ledningen i halvtid. Men Noam Emeran kvitterade i början av den andra halvleken och matchen slutade oavgjort.
Matchrapport

P18: Manchester United – Newcastle United 6-0

Efter förlusten mot Burnley ville juniorerna studsa tillbaka – och som de gjorde det. Efter en 1-0 ledning i paus exploderade de under den andra halvleken. Fem mål under de sista 45 och stackars Newcastle fick åka hem med noll poäng och sex mål i baken. Så revanscherar man sig.

Matchrapport

Nyheter och annat

The Purge: Manchester United

Det svåraste av uppdrag du kan tänka dig

Erik ten Hag klar för Manchester United

Ronaldo missar Liverpool efter familjetragedi

Skamlig insats #3409 den här säsongen

Så otroligt deprimerande

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, ungdomskollen

Tisdag

20.00 / U18 / P18: Manchester United – Blackburn Rovers

Muss.se: Unitedsvepet, damkollen

Onsdag

14.00 / U18 / P18: Wolverhampton Wanderers – Manchester United
14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, inför Chelsea

Torsdag

20.45 / HERR / PL: Manchester United – Chelsea

Muss.se: Unitedsvepet, matchdag, snackisar, spelarbetyg

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Lördag

13.00 / U18 / P18: Manchester United – Derby County

Muss.se: Unitedsvepet

Söndag

13.00 / DAM / WSL: Manchester United – West Ham United
15.00 / U23 / PL2: Liverpool – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, inför Brentford