Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Lottning Ligacupen
Aston Villa i cupsammanhang ännu en gång

Lottningen till tredje omgången i ligacupen är avgjord. På förhand fanns det många jobbiga lag att få möta och lotten föll naturligtvis på Aston Villa som de bland annat mötte i FA-cupen förra året. Det lär bli en tuff match. Matchen går av stapeln på Old Trafford. 

Lottningen till ligacupens tredje omgång avgjordes ikväll i Tranmere efter deras knappa förlust mot heta Newcastle. Manchester United får alltså ta emot Aston Villa vilket blir en tuff nöt att knäcka. Det var jämna matcher i januari då United vann i FA-cupen och spelade lika i Premier Leauge. Nu väntar åter täta matcher mellan lagen i början av november.

Aston Villa har en seger (Everton) och två förluster (Crystal Palace, Bournemouth) i Premier League så här långt i år. Laget slog dock enkelt Bolton i ligacupens andra omgång med 4-1.

Den 5 november åker United till Aston Villa för möte i Premier League och bara två dagar senare möts alltså lagen i ligacupen på Old Trafford. Det allra hetaste i lottningen var annars mötet mellan Manchester City och Chelsea. För vad som gäller i ligacupen, se vår turneringsinformation.