Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Martial ber om ursäkt / Hansen dominerar / Ronaldo till Australien?

I dagens nyhetssvep kommer vi att behandla lite blandade nyheter. Bland annat så har Anthony Martial bett om ursäkt efter en konfrontation med en ungdomslagsspelare. Utöver det så har vi lite nyheter kring sponsorer, men också kring Cristiano Ronaldo, Isak Hansen och Mason Greenwood.

Martial ber om ursäkt efter konfrontation

Enligt rapporter från gårdagen så rök Anthony Martial och ungdomsspelaren Dan Gore ihop under ett träningspass efter att Gore gått in för tufft i en duell.

Detta ledde till att Martial konfronterade 18-åringen som enligt rapporter stod på sig, men efter att man särat på de två spelarna så ska dock Martial ha bett om ursäkt till Gore.

TeamViewer funderar på att dra sig ur

Enligt The Telegraphs James Ducker så funderar Manchester Uniteds tröjsponsor TeamViewer att dra sig ur det sponsoravtal värt £235 miljoner som man tecknat.

Företaget har redan informerat United att man vill göra om överenskommelsen efter kritik från sina investerare, men nu funderar man alltså istället på att dra sig ur helt och hållet.

Ronaldo till Australien?

Efter att Cristiano Ronaldo med stor sannolikhet pratat sig ur Manchester United så har ryktena börjat kring portugisens nästa klubb.

Bland annat så har VD:n för de australiensiska proffsligorna Danny Townsend sagt att man är ”i dialog” för att locka Ronaldo till Australien.

Mål och assist för Hansen

Isak Hansen bjöd på show när Norges U19 tog en komfortabel seger över Nordmakedonien. Matchen slutade 6-2 till Norge där Hansen stod för två mål och en assist, där ett av målen sticker ut lite extra. Det kan ni se nedan.

Rättegångsdatum bekräftat för Greenwood

Rättegången mot Mason Greenwood har nu fått ett bekräftat datum. Greenwood, som anklagas för försök till våldtäkt, misshandel och kontrollerande- och tvångsbeteende kommer att möta rätten den 27 november 2023.  

Utöver det så har Greenwood blivit släppt mot borgen fram till en ”pre-trial” som kommer att hållas den 10 februari 2023.