Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Klubben bekräftar
Antony tillbaka i truppen

United gjorde ett officiellt uttalande idag där det bekräftas att Antony återvänder till träning och är åter tillgänglig för trupputtagningar.

Uttalandet lyder:

Sedan anklagelserna först gjordes i juni så har Antony samarbetat med polisens utredning i både Brasilien och Storbritannien, och han fortsätter att göra det.

Som Antonys arbetsgivare, så har Manchester United bestämt att Antony ska fortsätta träna på Carrington, och vara tillgänglig för uttagning, medan polisutredningen fortgår. Detta kommer vara under granskning i avvaktan på ytterligare utvecklingar i fallet.

Som klubb så fördömer vi alla handlingar av våld och misshandel. Vi erkänner vikten av att bibehålla säkerheten av alla inblandade i den här situationen, och erkänner inverkandet dessa anklagelser har på överlevare av misshandel.

Vad skillnaden är mellan Antony och Mason Greenwoods fall som gjorde så att klubben valde att återinföra Antony i laget är oklart. Uttalandet kommer bara två dagar efter att det rapporterades att Antony var i Manchester för att träffa polisen och bemöta anklagelserna.