Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet
Ratcliffe favorit till att köpa klubben / Bruno får pris

Månadens mål gjordes av Bruno, Sir Jim är favorit hos Glazers och Højlund är ett steg närmare att vara en golden boy. Läs om detta och mer i dagens svep. 

Bruno gjorde månadens mål

Bruno Fernandes gjorde månadens mål. Detta enligt Premier League som varje månad utser månadens snyggaste. De flesta av er vet säkert vilket mål vi talar om, nämligen målet mot Burnley den 23 september då Pirlo, jag menar Jonny Evans, la en macka som Bruno slog till på direkt på volly. Se målet nedan!

 

Højlund fortsatt nominerad till Golden Boy

Golden boys listan har kortast ner från 100 namn till att nu endast bestå av 25 stycken. Men våran stora starka dansks hopp lever fortfarande, detta då han fortfarande är med som nominerad. Någon vinst lär det dock inte bli för dansken, detta då även en engelskman vid namn Jude Bellingham återfinns på listan.

Även toppnamn såsom Jamal Musiala, Lamine Yamal och Evan Ferguson är nominerade.

Antony

Advokaten som jobbade åt en kvinna som anklagat Antony har nu hoppat av fallet. Hon säger till Metropoles att beslutet var baserat på personliga orsaker. Antony fortsätter att hävda sin oskuld.

 

Ratcliffe i ledning

Bloomberg UK rapporterade under gårdagen att Sir Jim Ratcliffe nu är favorit till att ta över Manchester United. Frasen ”ta över” är förmodligen missvisande då det verkar röra sig om en minoritetandel. Det är Ratcliffes senaste bud som har en annan struktur som sägs ligga Glazers närmast hjärtat. Det har ryktas att det budet skulle innebära att Ratcliffe köper en minoritetsandel, men med en förmodad förhoppning att senare kunna utöka till en majoritet. Det är högst oklart hur själva budet och strukturen skulle se ut, något som Bloomberg håller med om då de skriver att Glazers och deras rådgivare fortfarande diskuterar hur affären skall struktureras. Klart står iallafall ett Ratcliffe nu är i ledning.

De närmaste dagarna förväntas styrelsen diskutera budet. Det är fortsatt oklart om budet kommer leda till en affär, men Bloomberg hävdar att en affär nu är närmare än någonsin.

 

O’Shea följer med Rooney

John O’Shea följer med Rooney och kommer ingå i hans tränarstab i Birmingham City. Birmingham ligger för närvarande på en sjätte plats i The Championship på 18 poäng. Ett poäng framför Norwich och två poäng efter tredje placerade Preston.

 

Savage och Poole gör debut för Wales

Regan Poole som har gjort 33 matcher för Manchester Uniteds U-23 lag samt en A-lags match har nu gjort debut för sitt landslag i form av Wales. Även Charlie Savage som under sommaren lämnade Manchester United fick göra sin debut. Både Poole och Savage spelade från start och gjorde 90 minuter i Wales träningsmatch mot Gibraltar, en match Wales vann med 4-0.