Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Unitedsvepet
Sancho kan återvända till Tyskland / Skadenytt / George opereras

Dagens Unitedsvep kommer med nyheter om att Jadon Sancho kan återvända till sin förra klubb efter bråket med Ten Hag. Vi rapporterar även om skadeläget på flera spelare efter landslagsuppehållet. I övrigt så har Gabby George genomfört sin första operation efter korsbandsskadan.

Sancho kan återvända till Tyskland

Det är lite över två år sedan som Jadon Sancho kom till Manchester United i vad som då var en enormt eftertraktad värvning från tyska Borussia Dortmund. Så snart som januari kan Sancho faktiskt vara tillbaka i den gulsvarta tröjan, det rapporterar ESPN.

Enligt en ospecifierad källa så sägs Sanchos gamla klubbadress vara redo att “rädda” spelaren från den jobbiga situationen i Manchester. Detta trots att en värvning av 23-åringen är någonting som den tyska klubben har avslagit. Ett korttidslån tills sommaren sägs vara den mest realistiska möjligheten för en potentiell Sancho-comeback till Bundesliga. Manchester United skulle också behöva betala en del av spelarens lön under utlåningen.

Skadenytt

Efter ännu ett tröttkört landslagsuppehåll så har vi lite skadeuppdateringar att informera om inför att Premier League fotbollen återvänder till helgen. Spelarna var idag tillbaka på Carrington i preparation inför lördagens match mot Sheffield United.

Sofyan Amrabat och Rasmus Höjlund tränade i vanlig ordning, vilket var skönt att se efter att båda spelarna befarats skadade under landslagsveckan. Ett annat ansikte som sågs på träningsplanen var Sergio Reguilon som har missat de senaste fyra matcherna med en skada. Reguilons träningsstatus blir en trevlig syn för Erik ten Hag, som haft en enorm skadekris på just vänsterbackspositionen.

Någon som tyvärr inte tränade idag och som även kommer att missa helgens match är Casemiro. Brassen drog på sig en mindre skada under landskampen mot Venezuela för en vecka sedan. Han spelade sedan 90 minuter mot Uruguay igår natt, något som definitivt inte gjorde skadan bättre. Casemiro har stannat i Brasilien för att fokusera på sin återhämtning. Spelaren kommer även missa nästa veckas Champions League match mot Köpenhamn på grund av avstängning.

George opereras

I tisdags så fick vi den tråkiga nyheten att nygamle nyförvärvet Gabby George drabbats av en korsbandsskada i samband med matchen mot Leicester City. Nu börjar dock rehabiliteringsresan för George då hon har genomgått en operation på det onda knäet.

Garcia med för världsmästarna

Lucia Garcia har fått en plats i Spaniens landslagstrupp inför Nations League matcher mot Italien och Schweiz i slutet av månaden.