Vi river av ännu en vecka och konstaterar att det hackar i Manchester United. Champions League-mötet med FC Köpenhamn blev en pärs, som till slut gav tre poäng. I gårdagens derby var det däremot inget snack om saken. I veckan som väntar har vi bland annat Ligacupen att se fram emot.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

CL: Manchester United – FC København 1-0

Harry Maguire nickade in matchens enda mål i mitten av andra halvlek, i en match som egentligen kunde gått åt vilket håll som helst. Sömnigt i första och händelserikt i andra. André Onana blev hjälte med sin straffräddning på slutvisslan.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Manchester City 0-3

United var med i matchen i tjugo minuter, sedan var det tack och god natt. City tilldelades en straff och då gick det mes utför. 0-2 tidigt i andra och rullgardinen ner. Domslut hit och dit, men United var aldrig nära.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

UYL: Manchester United – FC København 0-1

Det blev omvända siffror i ungdomarnas match mot Köpenhamn. Här kunde det också slutat lite hursomhelst, men ett tämligen ineffektivt United fick inte hål på danskarna. Avgörandet kom mot slutet efter en fin soloprestation.

Matchrapport

PL2: Fulham – Manchester United 1-1

Uniteds U21 går inte lika bra som juniorerna. I fredags kväll blev det åtminstone en poäng borta mot Fulham. Detta sedan Ethan Williams kvitterat till 1-1 på tilläggstid.

P18: Leeds United – Manchester United 0-6

Uniteds juniorer hade lekstuga borta mot Leeds i ligan. Jayce Fitzgerald öppnade målskyttet efter elva minuter och Malachi Sharpe ökade på till 2-0 före paus. I andra halvlek gick det ännu enklare. Jack Fletcher utökade till 3-0 innan Sharpe dubblade sin målskörd för dagen. Därefter satte Ethan Williams 5-0 innan slutresultatet fastställdes av Harry Amass.