Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet
Damerna slår läger i Malta / United (kanske) möter Luton eller Swindon

Dagens svep är av det kortare slaget och med fokus bort från herrlaget. Istället kan vi lite snabbt rapportera om ett träningsläger i Malta och en FA Cup-lottning.

Damlaget har läger i Malta

Uniteds damlag kommer resa till varmare bredgrader i vinter. Malta står nämligen som destination för vinterns träningsläger, inte ovant då man även åkte till Malta för träningsläger förra vintern. Att ”Visit Malta” är Uniteds officiella resesponsor hjälper förmodligen lite grann.

Då Women’s Super League har uppehåll från 18 december till 20 januari är det vanligt att sådana här vinterläger anordnas. En träningsmatch mot PSV kommer spelas i staden Paola den 5 januari. Biljetter kostar enbart två euro, och all vinst går till ALS-välgörenhet.

Dragning i ungdomarnas FA Cup

Dragningen för den fjärde omgången för FA Youth Cup genomfördes tidigare idag. En väldigt öppen dragning, då väldigt få matcher i den tredje omgången har spelats.

En sak som är saker är att om United slår Derby County den 19 december så kommer antingen Luton Town eller Swindon Town stå för motståndet i den fjärde omgången. Matchen mot Derby County är den första drabbningen i cupen för United, då lag i de två högsta divisionerna ansluter till turneringen i ett senare stadie än resterande lag.

United söker att förbättra fjolårets resultat när man åkte ut i just fjärde omgången mot Stoke City.