Unitedsvepet
Shoretire avgör / U18 fortsätter den perfekta säsongen

Dagens Unitedsvep går igenom resultaten på ungdomssidan då både U21 laget och U18 laget har spelat matcher. U21 slog Newcastle i en tät match medans U18 fortsatte den hittills klockrena säsongen med en tionde vinst på studs i ligaspelet.

Shoretire avgör

Manchester United U21 var det snäppet effektivare laget när Newcastle slogs med 3-2 på Trafford Training Centre. James Nolan spräckte nollan redan i den första matchminuten men ledningen var kortlivad då Newcastle hittade en kvittering redan i den tredje minuten. Joe Hugill återtog sedan ledningen från straffpunkten i den 16:e minuten. Ledningen stod sig längre denna gång men snart efter halvleksvilan så kvitterade bortalaget igen.

Det skulle dock bli United vinst till slut när Shola Shoretire avgjorde matchen efter drygt en timmes speltid. Manchester United U21 hittar sig efter detta resultat på en 8:e placering i PL2 tabellen.

U18 fortsätter den perfekta säsongen

Det har varit en hittills perfekt säsong för Uniteds U18, något som inte ändrades idag efter bortamatchen mot Everton då laget plockade sin tionde raka vinst i ligaspelet. Matchen slutade 0-2 och Unitedmålen gjordes av James Scanlon och Gabriele Biancheri.

Manchester United toppar den norra U18-ligan, nio poäng före Liverpool.