Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Unitedsvepet med presskonferens
Old Trafford kan rivas / Martial är fortsatt sjuk

Det har varit presskonferens där vi bland annat fick reda på att Martial fortsatt är sjuk. Vi rapporterar även att Old Traffords framtid är i fara. 

Martial missar Aston Villa

Det har varit presskonferens inför kvällens match mot Aston Villa, där den största nyheten var att Anthony Martial fortsatt är sjuk. Erik ten Hag fick även en fråga gällande Martials framtid och de rykten att Martial kan säljas redan i januari varpå han svarade “när vi har nyheter så kommer vi att berätta dem, men det (att sälja honom i januari) är inte vårat mål”.

På en fråga gällande vad ten Hags meddelande till fansen inför kvällens match mot Villa är svarade ten Hag “för det första så förstår jag att dem är besvikna och vi måste göra rätt för oss. Vi måste börja göra saker på ett annat sätt. Men vi vet att vi har fansen bakom oss och vi uppskattar det. Det klart att vi behöver all hjälp vi kan få av dem (fansen) men det är främst jag och laget som måste leverera.”

Ten Hag fick en fråga gällande Willy Kambwala och varför han fick starta mot West Ham. Ten Hag svarade “vi startade säsongen med fem mittbackar, idag har vi tre eller fyra som är sjuka eller skadade. Willy gör ett gott intryck på träning och i U-21 matcherna så jag bestämde mig för att ge honom chansen. Jag tycker att han har visat att han har kapaciteten och han gjorde bra ifrån sig. Alla kan se hans potential. Jag är väldigt nöjd med hans insats.”

Läs allt från dagens presskonferens här. 

Läs våra tankar inför matchen mot Aston Villa här:

Fotbollens julafton

I 113 år har Manchester United spelat fotboll på Old Trafford, men nu kan dess tid vara utmätt. James Ducker på The Telegraph skriver att det team, som leds av arkitektfirman Populous, firman bakom Tottenham Hotspur Stadium, som fått i uppdrag att utvärdera Uniteds nuvarande arenasituation har kommit med det kontroversiella förslaget att arenan bör rivas.

Sir Jim Ratcliffe sägs även han ha kommit till insikten att något måste göras åt arenan, som blir allt mer sliten och nedgången. Det är Chris Lee, VD för Populous som uttalat sig och sagt att han tror att det mest kostnadseffektiva alternativet är att bygga en ny arena. Enligt Lees förslag så skulle den nya arenan byggas på den mark som United redan äger i närheten av Old Trafford, samtidigt som Old Trafford skulle få stå kvar tills dess att den nya arenan var klar.

Frågan är om Old Traffords framtid någonsin varit i större fara i dess 113-åriga historia.

Vad anser du? bör man riva Old Trafford och bygga en ny arena, eller skall man istället investera i nuvarande arena.