Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Seriefinal it is

Embed from Getty Images
Leicester City i en seriefinal med december runt hörnet är lika märkligt som det låter. Nu skiter vi i omständigheterna kring hur det blev så här och fokuserar all tankekraft på att jobba in världens häftigaste, coolaste och vansinnigt vackra Unitedinsats vi sett på 10-talet, så att …
… äsch, glöm det.
I verkligheten vet vi alla ungefär hur det kommer att se ut. Frågan som återstår är då: Blir det 0-0, 1-0, 0-1 eller 1-1? Kanske 2-1 åt något håll får plats på gissningslistan också. Vi kan numera filosofin, processen, matchbilden på våra elva fingrar. Skulle någon väcka oss mitt i natten under pistolhot för att inom tio sekunder beskriva en 90-minutersmatch med Manchester United som ena laget skulle 99 procent av oss göra det utan problem medan resterande procent skulle dödslängtande skoja och säga fel med flit.
Jag ser inte fram emot matchen och jag ser fram emot matchen. Som det ska vara nuförtiden.
Jones, Herrera och de långtidsskadade saknas även i morgon, medan Carrick skulle kunna vara tillbaka då hans namn inte nämndes av Den Envise på presskonferensen i dag.
Efter debacle #189 de senaste två åren senast gissar jag på åtminstone ett par ändringar i startelvan:

DDG

Darmian – Smalling – Blind – Rojo

Carrick – Schneiderlin

Mata – Rooney – Memphis

Martial

————–
Chris Smalling startar i morgon sin 14:e ligamatch för säsongen. Han har hittills under sin karriär startat i genomsnitt 15 per säsong med toppnoteringarna 21 sedan Fergie lämnade.
Det är bara att hålla tummar och ben för att det blir 38 när vi summerar. I så fall skulle det också bli hans överlägset jobbigaste period i karriären. För 38 under en och samma säsong totalt är hans högsta notering ever. Patrice Evra fattar ingenting.
————–
James Wilson kom till bänken senast från ingenstans och lika snabbt som man trodde att han kanske kunde få några chanser så var han förstås utlånad.
That’s how Lollo rolls.
—————
För självspäkarna där ute: Här är motsvarande möte förra säsongen.