Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Norwich it is

Precis som mot Bournemouth har Louis van Gaal mest att förlora i morgon. Allt annat än tre poäng är ytterligare ett kliv ner mot avgrunden i hans redan springmasksmala anställning. Tre poäng ger endast status quo och holländaren behöver inte status quo. Han behöver cash credits. Titta bara på hans popularitet i United Rants högst vetenskapliga poll:
Skärmavbild 2015-12-18 kl. 19.29.32
Han behöver inte bara en vinst, han behöver också ett pulshöjande spel, han behöver dessutom sju-åtta-nio vinster i rad med pulshöjande spel. Just nu talar absolut ingenting för att vi kommer att njuta av Viasat Danmarks sändning i morgon eftermiddag. Allting talar för att det blir skittråkigt.
Egentligen är det ju tämligen oväsentligt vilka 11 som ska stå för plågan, men jag kan väl ge några namn på spelare vi lär få se på banan. Kaptenen sägs i alla fall vara tillbaka och det kanske kan öka chanserna till underhållning…

DDG

A player – Smalling – Blind – A player

A player– Carrick

Mata – Rooney – A player

Martial

Bänk: Herrera.

Inlåst i omklädningsrummet: Fellaini.

–––––––––––––––––

En viss ex-Chelseamanager har sett slutet av sin tid som Chelseamanager i dagarna och det finns vissa som på fullaste allvar vill se denne man som Manchester United-tränare.

Jag stoppar hellre kulorna i brödrosten.

–––––––––––––––––

Januarifönstret står snart redo att öppnas. Det viskas om att Uniteds prioritet är en vänsterback (Evra?!), men spelar det egentligen någon roll vilka som kommer in när systemet/processen/filosofin fortsätter i samma stil? Det är som att vara en tråkig, negativ och cynisk pojkvän som byter flickvänner och hoppas att någon ska passa honom.