Då var det klart. Och det är en märklig känsla att skriva det. Jag hade som jag skrev tidigare inga som helst förhoppningar på Newcastle i dag och av det jag läste under matchen verkar det inte ha varit särskilt många heta skat-chanser.

Och nu är City mästare. Tyvärr. Vi har svarat för den största kollaps jag upplevt med United och känslan är densamma som infann sig efter 1-6 på OT i höstas. Svårt att greppa. Det är många orsaker som går att peka på, men den största orsaken är att vi inte är tillräckligt bra. Det är bara ett erkänna. City är bättre. En tabell ljuger aldrig.

Inte för att jag hoppas att vi förlorar, men det skulle lindra kanske en procent om vi slapp tappa titeln på målskillnad. Fy fan säger jag.

Jag är så sjukt o-taggad inför dagens United-match att jag knappt vet om jag ska titta. Vi måste ju göra 8-0, minst, för att skapa ett endaste uns av spänning inför nästa helg. Och inte ens om vi hade varit i raketform hade vi fixat det.

Bring on the silly season.

* Dessutom vinner Bolton också. Helvetes skitdag.