Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Premiärnoteringar

Dagens noteringar.

  • Jag spelade första målskytt i Chelsea-Hull. Malouda (som var riktigt nära) och så hade jag Stephen Hunt i skallen. Men Hunt var tydligen för ny så han fanns inte med hos Expekt. Fick ta Mike Turner i stället. Synd.
  • Chelsea var ungefär så bra som man räknat med i en premiär mot ett nederlagstippat Hull – faktiskt. Samma sak med Drogba. Lyser om karl’n.
  • Tevez passade lika bra som väntat på Citys bänk.
  • Aston Villas startelva innehöll SJU engelsmän. Det hjälpte föga och även om jag inte såg mer än tio minuter av matchen kan jag konstatera att Villa blir lika ojämna som jag misstänkte. Att förlora med 3-0 hemma mot Wigan är ju ett resultat att skämmas för. Men förvånas? Egentligen? Knappast.
  • Mark Hughes tog helt väntat ut elva spelare i sin startelva. Gissa hur många av dom som startade München-derbyt för bara två år sedan? Just det. Två. Bara Richards och Dunne kvar. Brukar aldrig vara bra med en sån enorm omsättning och av spelet att döma är City inget undantag även om dom lyckades, på något outgrundligt sätt, vinna. Trots att ett sånt dassigt gäng som Blackburn var värda att få åtminstone oavgjort.
  • Peter Wennman, Aftonbladets PL-tomte, skriver på fullaste allvar att Tevez och Anelka ska slåss om skytteligatiteln. Det borde nästan rendera focken för Wennman. Fast han kanske bara provocerar. Han har ju betalt delvis för det. Annars har han haft sommarlov för länge.
  • Stoke gjorde mål via ett inkast. Det borde inte räknas.
  • Underbart att Bolton inledde med stryk. Håll hela vägen ned till Championship nu! Jobba!