Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ingen Rio, men Vida betyder en del också

Rio d.ä skadad i ytterligare en månad. Som jag skrivit tidigare är det allvarligt dags att ta en funderare på om det är värt att ha en försvarare som nästa säsong blir 32 år och skadas allt mer. Han kostar ju trots allt 1,5 mille i veckan (antagligen inte lika mycket skadad, men ändå). Förra säsongen gjorde han 41 matcher, gränsfall på för få. Tolv spelare i United gjorde fler ligamatcher och så ska det inte vara med en mittback.
Men Vida är antagligen tillbaka och får försöka leda Evans eller om tvärtom egentligen är bättre. Har för mig att vi hade lite problem med Rodallega förra säsongen och efter hans drömmål förra helgen finns anledning till oro. Han känns på papperet hetare än Paterson som ändå sprang sönder Evans och Jompa i onsdags.
* David Moyes kan ju bara inte sälja Lescott till City nu efter att ha med emfas flera gånger sagt att det är han som bestämmer vilka som köps och säljs i Everton FC. Väljer styrelsen att ändå acceptera Citys galna bud finns inget annat att göra än att avgå. Annars blir det ohållbart och hela hans auktoritet är nere i papperskorgen. Det borde visserligen Alex Fergusons också vara sedan virusförsäljningen till Madrid, men han är så pass helig att han kan göra vad han vill.
* Det mest oroväckande med matchen mot Wigan i morgon är annars att Mark Lawrenson tror att vi vinner med 2-0. Usch.