Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fel tvilling

Fabio varnades fast Rafael skulle ha haft kortet i Barnsleymatchen. United överklagar. Om klagan lyckas – får ingen en varning då? Annars är det ju meningslöst eftersom det knappast spelar någon större roll vem av dem som får ett extra gult.
* Owen Hargreaves comeback dröjer ytterligare – föga överraskande. Jag tvivlar starkt på att han överhuvudtaget är kapabel till att sparka boll på världsnivå igen. Ole Gunnar kom tillbaka trots sargade knän, men det blev inte alls på samma nivå.
* Som min kollega Johan sa: Det är lite Anders Svensson över Owen. Han är väldigt mån om att folk ska gilla honom och tycker inte alls om kritik. Som efter Barnsley: ”The Englishman felt that he gave an average performance personally and vented his frustration at the print media for their ratings.
“[Scoring goals?] That’s how people judge me unfortunately,” sighed Owen.
“I started a game 10 days ago at home against Bolton and we won 2-1 and I came off pretty pleased with myself – I thought I’d played really well and I didn’t score, looked at all the papers next day and I think I got a 3 or a 4 and the papers had a go at me.
“Played pretty average tonight but scored a goal so I’ll probably get a 6 or a 7 tomorrow, doesn’t really add up.”
Självklart får Owen hålla på så här – det har han gjort i alla år – men det är egentligen bara löjligt. Det är en omöjlig fajt att vinna och en helt onödig sådan. Tycker han att han själv ska sätta betygen på sin egen insats i alla tidningar?
* Blackburn hemma på lördag kväll kan bara, bara, bara, bara, bara betyda seger. Någonting annat är fullständigt otänkbart i min värld (nu är ju både Bentley och Friedel väck).