Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Långsinte Cole

Ni som minns när Cole och Sheringham inte pratade med varandra under tiden tillsammans i United får er förklaring varför här.
Jag trodde att det var för att Sheringham anklagade Cole – eller tvärtom – för att ha tappat markeringen vid ett motståndarmål. Det hade verkligen varit en förklaring till att avsky en person i 15 år. Men nej, det var allvarligare än så. Tydligen så skakade Sheri inte hand med Cole när de bytte av varandra vid Coles landslagsdebut.
”I walk on to the pitch, 60,000 or so watching. Sheringham is coming off. I expect a brief handshake, a ”Good luck, Coley”, something. I am ready to shake. He snubs me. He actively snubs me, for no reason I was ever aware of then or since. He walks off. I don’t even know the bloke so he can’t have any issue with me. We’re fellow England players, it is my debut and he snubs me.”
Det gäller verkligen att hitta på nåt att fördriva all sin lediga tid som fotbollsproffs med. Andy Cole valde långsinthet som fritidsintresse.
* Som många redan insett och påpekat har United inte råd med några fler slip-ups. Wolves borta är ett potentiellt bananskal med tanke på den tveksamma bortaform – bara två vinster på de sex senaste – United uppvisat.
Men med en nästan hel förstaelva ska det inte gå att missa tre poäng. Visst, Giggs och Rio d.ä saknas, men annars ska Alex kunna skicka ut sina nummer tyngsta pjäser. Nani är tillbaka och får garanterat spela – oklart om han vågar sätta honom till vänster i stället för Park dock. I backlinjen borde Brown få lira till höger med Evans (frisk?) och Vidic i mitten och den ständigt spelande Evra till vänster. Pat hade en tung kväll mot spanjorerna (Navas snurrade med honom) då båda målen kom efter uppspel på hans kant och han är i ett enormt behov av att stå över en eller ett par matcher, men då United vägrar ha några hela alternativ lär han få spela.
* Pato ser ut att hinna bli hel till onsdag och det betyder allt för Milan. Utan Pato: Chanslösa att vända. Med Pato: Chansen finns.
Det är den matchen vi har i huvudet nu. Wolves ska bara spelas av.
Hoppas jag.