Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Arsenal eller Barcelona

Liverpool på söndag ska ju vara en stormatch – men med tanke på hur usla våra kära grannar är tänker jag inte ödsla tid på det mötet än.
I stället ska vi kolla vilka vi vill ha i lottningen i morgon. Barca lekte som väntat med tyskarna i går och Larry Blanc spelade bort Derbyshire och Mellberg och fullbordade kvartsfinalpotten.
Här är min rangordning på önskemotståndare:

  1. CSKA Moskva. Givetvis. Vi är klart mycket bättre än moskoviterna och deras dopade fuskargäng. Raka spåret till semi. Enda hotet är Krasic..
  2. Bordeaux. Här är det också superfavoritläge. Har ett par tre klasspelare men inte mer. Vi vinner lätt över två matcher.
  3. Arsenal. Ferguson har ett psykologiskt övertag på grodätaren och hans grodätaradepter. Kul att knäcka honom igen – enbart därför jag sätter Arsenal så högt upp. På papperet är dom så klart näst värst efter Barca.
  4. Lyon. Slår alltid ut Real men kommer sällan mycket längre. Lisandro känns inte lika farlig som Benz gjorde på sin tid på Stade de Gerland. Fletcher käkar upp Källström.
  5. Bayern München. Robben, Ribery och en hemmapublik är starka kort att spela ut.
  6. Inter. Imponerade stort mot Chelski på Stamford Bridge och spelarna lär ha fått ett självförtroende i närheten av Mourinhos. Klasslag med tveksam backlinje. Förutom Zanetti förstås.
  7. Barcelona. Det är bara att hoppas att några slår ut Barcelona innan finalen, annars är det nästan bättre för United att möta Barca i kvart eller semi. Chansen är förstås större att vinna i två matcher. Å andra sidan smakar inget så sött som revansch – och det skulle nästan bli hemmaplan för United i Madrid.

Vilka får vi då? Jag har feeling för Arsenal eller Barcelona.
* I kväll ska Hargreaves spela match. Tro fan det. Han säger i alla fall själv att han inte kommer att vara rädd för att ge sig in i dueller.