Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

”The nation can breathe again”

Två till tre veckor enligt Sir Alex. Med Rooneys psyke utgår jag ifrån två veckor. Då missar han alltså Chelski, Bayern och Blackburn och jag litar på att han är på bänken i derbyt 17 april.
Sen är det förhoppningsvis fem-sex matcher kvar.
I värsta fall missar han en eventuell CL-semi och Spurs också och får då bara tre eller fyra matcher till innan VM.
Illa, men inte jätteilla i något av fallen.
* Liverpool, som får börja vänja sig vid torsdagsmatcher, förlorade mot ett av Europas formstarkaste lag. Och det var domarens fel så klart. Alla icke-United-anhängare är otroligt snabba med att påpeka att Ferguson ofta anmärker på domaren om United skulle råka förlora.
Benitez? Klaga på domaren? Nej, nej.
* Om nu Berbatov inte skulle lyckas i vad som blir några av de viktigaste veckorna i hans karriär har vi allt Macheda att lita till. Eller Mame Biram. Jag har en känsla av att någon av dom avgör någon av de närmaste matcherna.
* Det mest oroväckande av allt i Rooney-storyn är att Ferige säger just orden ”two to three weeks”. Neville och Hargreaves och Saha och allt vad dom heter har alltid bara varit två eller tre veckor från comeback.