Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Prio 1: En mittfältare

Var behöver United förstärka inför hösten?
Det ska jag berätta för er.
Prio 1: En innermittfältare av hög klass.
Varför det då?
Carrick har blivit sämre och sämre de senaste säsongern efter två riktigt bra år. Det går inte att lita på honom längre. Scholes är 36 i november. Giggs blir 37 ett par veckor senare. Anderson har inte utvecklats och har en korsbandsskada att rehabträna efter. Gibson håller inte. Hargreaves är rädd om sina knän. Fletcher är egentligen den ende i A-truppen som kan kallas given. Kanske Cleverly kan slå sig in i laget, men han går definitivt inte in och dominerar i Premier och Champions League i höst.
En högkvalitativ innermittfältare behövs. United har inte köpt en färdig sådan sedan Verón (möjligen kan Carrick räknas, men nja). Det är dags nu.
Prio 2: En vänsterback. Fabio är en glaslirare, De Laet är för orutinerad, O’Shea är egentligen ingen vänsterback och Evra har sett trött ut i två månader.
Eventuellt prio 3: En anfallare. Bakom Rooney finns Owen (kanske), Berbatov, Diouf, Welbeck och Macheda. Egentligen håller backupspelarna i de matcher vi nuförtiden spelar 4-4-2, men vid skador på spelare som Rooney och Owen är det bara Berbatov att lita på och han är ingen ensam anfallare-typ.
Vilka försvinner då?
Jag kan tänka mig att Foster och eller/Kuszczak har tröttnat, Gary kan knappast fortsätta och frågan är om inte Gibson packar och drar till Sunderland eller Birmingham, typ. Nani har spelat sig kvar, bra gjort med tanke på att han verkligen hade kniven mot strupen, och Anderson får knappast foten mitt i rehabträningen. Ferguson är tjurskallig men har sannolikt funderat på att göra sig av med Berbatov, men han får inte mycket pengar för honom i dagsläget.
Ronaldopengarna måste fram och spenderas.
Mina drömköp: Wesley Sneijder eller Yoann Gourcuff.